Події в грі.
Форкс. Вечір напередодні Балу Засновників. Школярі займаються своїми справами. Каллени святкують вампірське дн Розалі
Аляска. Новий дар Тані. Пошуки брата заводять Дітріха у володіння клану Деналі.
Вольтерра. Карлайл і Есме наносять візит Волтурі. Аро планує підкорення Хранителів. Хайді і Челсі відправляються на пошуки.
Айдан і Тіна покидають Ірландію...
Раса: Вампір При собі: в кишені - мобільний і ключі від авто Стан: незрозумілий Репутація: 16+
У Вас виникло питання на яке Ви не можете знайти відповідь? Дана тема створена спеціально для Вас. Тут можна поставити запитання на яке обов'язково з адміністрації дасть відповідь.
Раса: Людина При собі: Ключі від "звіра", книга Джейн Остін, заколка з зірочками, гребінець, гаманець. Стан: Збентежена, заінтригована, схвильована Репутація: 22+
Якщо пообіцяєш повернутися, то все ок. Подорож - це добре.... А я останнє слово через Л прочитала)))))))))))))))))))
Раса: Вампіри При собі: Розум, краса та мобільний телефон в кармані! Стан: Розгубленість Репутація: 6+
Куди ж я від вас дінусь? я тоді не буду чекати поста Кармен і побігла відписуватись...хоча стоп. А хто Елезара відігрує? мені потрібен його пост Белло, Белло, як тобі не соромно?!))))))))))))))
Раса: Людина При собі: Ключі від "звіра", книга Джейн Остін, заколка з зірочками, гребінець, гаманець. Стан: Збентежена, заінтригована, схвильована Репутація: 22+
Ейваз. Через чарівну службу зв"язку айсік"ю. Або через пп.
Раса: Вампіри При собі: Розум, краса та мобільний телефон в кармані! Стан: Розгубленість Репутація: 6+
Довго мудохалась та шукала де написано пост про ІГРОВІ квести...але ж... Одже так, моя пропозиція. Собсна пропоную зробити щоденники НЕ ігровими. Навіщо тоді щоденники, якщо туди потрібно записувати пости? Постами можна відіграти і в самій грі, і в квестах, а так... Нехай люди записують свої думки у щоденники, а інші по бажанню коментують. Просто якщо так подумати, то я не перша хто нарушив це правила. Клайв, пробач мене грішну, але його пост мені також здається не дуже на ігровий смахує... Белло, це так, пропозиція, а ви вже там вирішуйте.
Квестова зона є частиною гри, відповідно там знаходиться все, що стосується гри тематично (ігрові квести і щоденники) і процесуально (неігрові квести на будь-які інші теми, проте оформлені за правилами фрпг) Щодо пропозиції, то особисто я проти. Щоденники на рольових існують для того, щоб розкрити персонаж, а не себе. В них можна залишати якісь коментарі щодо минулого персонажа, які не можна відіграти в квестах, якісь фото, замітки. Навіть просто роздуми від імені персонажа. А для того, щоб показати себе, в нас є достатньо тем в флуді. Музика, яку ми слухаємо, фільми, які ми дивимося, наша творчість і взагалі що завгодно. Якщо хто не знає, то теми в форумі Флуд може створювати кожен А те, що написав Клайв, за його власними словами, розкриває світогляд його персонажа, тому має право там бути. І пости не мають бути ігровими. Воин мають стосуватися життя персонажа. Форма їх довільна.
На останок, якщо твою ідею підтримують й інші гравці, то пропоную як компроміс створити неігрові щоденники. Але в тих, які в квестовій зоні заборонено писати про себе.