|
--- Магазин, Порт Анжелес
За спиною грюкнули двері, почулися якісь матюки продавця, але Теренс на це не зважав. Він впевнено йшов за цією дамочкою-вампіркою. Вона в принципі не виглядала вороже настроєною чи готовою напасти на нього. У Вільямса склалося таке враження, що ти ба вона сама від нього тікає. "Оце прикол! Вампірка мене нашугалася!!! Тре неодмінно її зловити." Жіночка завела мотор і була готова вже рушити. "Ні, ні!!! Куди ж ти тікаєш дорогенька від мене?" Машина рушила і виїхала на дорогу. - Забуваємо про пробку! О_О… З цими словами Теренс розкрив сумку і почав ритися в глибинах цієї торби. - Текс, не то… - рука хлопця занурилася ще далі в нетрях його мотлоху, - Ну, де ж ти заховався? От чорт…Здається воно! Вільямс витягнув маленький передавач, щось типу маячка із розряду клубу Вмілі ручки чи Зроби собі сам. Звісно воно не виглядало мініатюрною монеткою, як у фільмах про Джеймса Бонда, але діяло на причуд добре. Все ще слідкуючи на скільки продвигається пробка міського трафіку вперед, хлопець розжував гумку, для вірності надув з неї бульбашку і витягнув із роту. Машина вампірки про двинулася на метрів п'ятнадцять. - Нууууус, пішли ловити рибку… Чи то кільку… Ні тараньку, - хлопець обдумував як краще обізвати мертву рибу. Пройшовши між рядами машин, які нешвидко їхали, Теренс підійшов до заду BMW і з силою ляснув по капоту, щоб та гумка з передавачем добре прилипли. Хлопець задоволений собою пройшов ще трохи вперед, до лобового вікна машини. Він подумав, щоб такого сказати жіночці, щоб налякати її. Адже Теренс переможець вампірів, нехай всі мертвяки трясуться перед ним і ховаються по своїх вонючих склепах, бо це Теренс – переможець вампірів! В голові прокрутився цілий піарний ролик його персони, але крім фразочки "Радий був знайомству", хлопець так нічого з себе зловісного і не родив, тому вирішив використати класику жанру. Різко витягнувши руку із кишені, хлопець склав пальці у формі пістолету і жестикулярно вистрілив з нього по Есме. Справа була зроблена. "Краще не злити цю вампірку, бо ще кинеться на мене…Тьфу, нечиста, най тобі най!" Теренс шмигнув від ряду машин і поспішив шукати свою власну таратайку. Ну в порівнянні із шикарним кабріолетом BMW, машина Уільямса була реально консервною бляшанкою, але якою! "Ця краля пройшла і Крим, і Рим, і мідні труби! Послужить ще й трохи мого віку! Смерть вампірам і да прибуде зі мною сила! Яхууууууу!!!"
--- Вулиці, Форкс
--------------------
Найкращий джедай у Галактиці і по сумісництву скромний переможець вампірів)))
|