Події в грі.
Форкс. Вечір напередодні Балу Засновників. Школярі займаються своїми справами. Каллени святкують вампірське дн Розалі
Аляска. Новий дар Тані. Пошуки брата заводять Дітріха у володіння клану Деналі.
Вольтерра. Карлайл і Есме наносять візит Волтурі. Аро планує підкорення Хранителів. Хайді і Челсі відправляються на пошуки.
Айдан і Тіна покидають Ірландію...
Раса: Вампір При собі: в кишені - мобільний і ключі від авто Стан: незрозумілий Репутація: 16+
Якщо Вас певний час не буде в Інтернеті (Ви їдете з міста, деякий час будете відсутні), будь-ласка, попереджайте про це заздалегідь. Якщо Ви зникаєте на невизначений термін, відіграйте свою відсутність - їдьте на довге полювання, до родичів чи здійсніть поїздку. Це все потрібно, щоб не гальмувати гру.
При собі: розум та врода, мобільний Стан: Стурбована Репутація: 2+
Люди, я тут дуже швидко й не надовго. Вибачайте, що зникала на тиждень без попередження. Я просто не встигла тоді це зробити. Але тепер вже я зникаю дійсно надовго. Мене не буде аж два місяці до 1 вересня. Лише тоді я гарантую своє повернення. Я й сама лише зовсім нещодавно про це дізналася. Тому вибачаюся, що може пізно про це кажу. Якщо матиму можливість, то буду заходити. Всім до зустрічі тут) І не виганяйте мене звідси, будь-ласочка)
Раса: Вампіри При собі: Розум, краса та мобільний телефон в кармані! Стан: Розгубленість Репутація: 6+
Повертайся, сонечко) Я теж скоро їду, тому якщо зникну без попередження не турніть, будь ласка) Я також зникаю на не вияснений час( Теж десь до вересня місяця... Всіх люблю!
Раса: Вампіри При собі: Розум, краса та мобільний телефон в кармані! Стан: Розгубленість Репутація: 6+
Пишу приблизну дату моєї пропажі. Мене не буде від сьогодні і десь аж до вересня місяця. Всіх вас люблю, цілую! Не забувайте, я скоро повернусь і знов буду всім надоїдати)
Раса: Людина При собі: Ключі від "звіра", книга Джейн Остін, заколка з зірочками, гребінець, гаманець. Стан: Збентежена, заінтригована, схвильована Репутація: 22+
Будемо чекати повернення всіх, хто їде на літо. Приємного відпочинку! Я теж зникаю як мінімум до п"ятниці.
Раса: Людина При собі: Ключі від "звіра", книга Джейн Остін, заколка з зірочками, гребінець, гаманець. Стан: Збентежена, заінтригована, схвильована Репутація: 22+
Я вже є. Кармен, чекаємо повернення, хоча гра на літо заглохла... Ех... Може з вересня краще буде?
Раса: Вампір При собі: Сумка через плече, плеєр, косметика, ключі від машини, мобільний телефон. Стан: Невиправний оптимізм Репутація: 14+
Я сейчас за границей,п постоянного доступа к нету нет, поэтому появлятся буду крайне редко(( Ги-ги, здеся даже расскладки украинской нет, извиняйте за русский язык(( За всеми безумно скучаю, всех целую, обнимаю и люблю не забывайте мну) я обещаю вернутся))
Кейт, приємного відпочинку. Ех, нема в тобі патріотизму. Українську розкладку можна поставити на будь-якій клавіатурі. От у мене є арабська і японська розкладки, хоча позначок нема. Доводиться здогадуватися А от де яка українська буква треба вже напам"ять знати!)))
Раса: Люди При собі: Сумка через плече, косметичка, книжка, мобільник, цифровий фотоапарат з майже розряженими батарейками, ключі від машини. Репутація: 6+
З 30.07 і до 6.08, нарешті буду відсутня в місті. Не знаю чи будуть ще в тему мої пости, але спробую відписати все до відїзду.
--------------------
Відносини Ми не можемо вирвати з нашого життя ні одної сторінки, зате маємо силу кинути у вогонь всю книгу...